Fantastiskt!

Så då startar vi då. vet inte riktigt hur, eller vad som är kul att läsa. men det får bli en liten update på vad som händer här nere tills jag kommer på hur man ska göra. vet att jag måste lägga in bilder och så, för annars vill ingen läsa, som syster sa, men nu blir det inget, för det är lite internetproblems här än så länge.

SÅ. till det mest aktuella för mig just nu. Vulkanen. alla skriver om vulkanen, katla och allt vad det är. har faktiskt inte haft tid attt läsa exakt vad som hänt, men den lilla vulkanen på island har haft utbrott och det ligger aska i luften vilket gör att inga flyg får landa typ i hela skandinavien + att den stora katla väntar att få utbrott. men detta vet ni nog.
Iaf har det känns konstigt att vi inte märker av det överhuvudtaget här. ingen rök, inget som berör oss. var ute och gick och pratade precis med emelie (en av guiderna här) om det. att det känns som overkligt ungefär. då ringer helena (vår DM a.k.a Destinationsmanager) och ber oss komma på snabb möte. och Surprise! nåt/ några hurgada flyg har landat i Chania och måste komma hem. planen är att skicka dem i flyg till bulgarien och sedan åka med dem i buss hem till oslo. några guider måste också med på resan (till Oslo!), och en av oss fyra som är här nu, ska med på denna tur med gästerna. Lovely. Några frivilliga? Nej. var alltså väldigt nära igår att åka på en härlig resa till bulgarien, och bussa genom europa tll norge. Det blev Emmie som fick åka istället.


Nu lite snabbt vad som hänt sen jag kom.

Torsdag. Kl. 05.00 hemmifrån. Till arlanda, checkade in med way too much övervikt, snäll man på flygplatsen benådade mig så jag slapp betala. Starbucks på Arlanda flygplats =). kul resa ARN (Arlanda) - WAW (Warsawa),
WAW - ATH (Athen), ATH - HER (Heraklion). Landade 17.00..

Fredag. Fixa lite efter att vi kommit ner. Lärde känna Hersonissos.

Lördag. Åkte till Heraklion på lokal marknad. inhandlade, sykit för en euro =), två CD skivor till bilen av en enarmad man (som såklart inte funkade) och en frappemaker. Sen gick vi runt och lärde känna resten av Heraklion.

Söndag. Jag, emelie, Louise och Emmie ska upptäcka kreta. kör till Vai stranden ska vara Kretas karibien med palmer och allt. det var det kanske inte riktigt.

Måndag. Hotellcheck här i hersonissos och Analipsi som också är ett område vi tar hand om.

Tisdag. Knossos. Vi åker på utflykt till knossos, som är den största utflykten vi kommer ha här. ett gammalt minoiskt palats, som förstörts och uppbyggts många gånger. Kul

Onsdag. Vi åker kreta runt igen. ska se rethymnon, men bestämmer oss för att också besöka chania och deras team. får kanske inte bästa mottagandet av dem, då de "satt i ett litet möte" när vi kom. ingen 5 minutersbreak där inte. blev instängda i ett rum på deras kontor istället. staden chania var iaf mysig och sen åkte vi till rehymnon som jag gillade väldigt mycket. Gick ut på onsdagskvällen, inte väldigt livat här än..

Torsdag. Ledig. sov länge, solade och badade hela dagen sen. bilder kommer.

Fredag. ännu en dag med bil på kreta. checkade också lite hotell i vårt fina område elounda. fick en hotellvisning på 2 timmar och 20 min som känndes väldigt ondödigt. åkte och checkade södra kreta också.
På kvällen får vi update om vulkanen. och kör Emmie till rethymnon på kvällen.

Nu ska vi jobba lite och ska sluta. ska försöka få upp lite bilder snart snart. hej så länge hej-!

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Tjiho, bra Cillen.

Ja den här vulkanen alltså. De säger att sommaren kan bli kallare pga den. Det låter sådär ju.

Skönt att du slapp bussresan där =)

Vi vill se hur du bor där. Endaxi?

Puss

2010-04-17 @ 11:27:54
URL: http://lulun.blogg.se/
Postat av: emelie

fan va bra du är cilla. keep up the good work. (tönt)

2010-04-17 @ 14:59:09
URL: http://emeliehellman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0